0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ni ja zato pitam. ))Neki dan sam se vozio s njim, 220 km/h, veli mi daj stisni to i još nekaj da dojdem do stvarne brzine(tj. kolko laže brzinomjer) i tam je pisalo 208. S gps-om su mjerili bilo je 207, tak da je ovo poprilično točno.
Ni ja zato pitam. ))Neki dan sam se vozio s njim, 220 km/h, veli mi daj stisni to i još nekaj da dojdem do stvarne brzine(tj. kolko laže brzinomjer) i tam je pisalo 208. S gps-om su mjerili bilo je 207, tak da je ovo poprilično točno.Ma da i za to resetiranje.E da, jednom prilikom sam na svojoj 145 držao stisnut onaj gumb za lok. kilometražu i upalio auto i onda mi je display blinkao: prvo "miles", pa neki ffffff, pa obrnuti P i kaj ja znam kaj ne ....
Citat: sokre - 03-12-2006, 21:29:27Ni ja zato pitam. ))Neki dan sam se vozio s njim, 220 km/h, veli mi daj stisni to i još nekaj da dojdem do stvarne brzine(tj. kolko laže brzinomjer) i tam je pisalo 208. S gps-om su mjerili bilo je 207, tak da je ovo poprilično točno.Ma da i za to resetiranje.E da, jednom prilikom sam na svojoj 145 držao stisnut onaj gumb za lok. kilometražu i upalio auto i onda mi je display blinkao: prvo "miles", pa neki ffffff, pa obrnuti P i kaj ja znam kaj ne ....Nisam znao za ovo na 145/146 pa sam neki dan isprobao i stvarno se javljaju neki simboli ali nemam pojma cemu to služi, dal zna možda netko.
Ovo ima samo GTA?(Image removed from quote.)Ona ima drugačiji BC?
A kak se do toga dođe? :