meni moja zelena baš dobro zgleda na bjelim čukicama 
ak buš stavljel crvenu onda bi i podlogu trebao promjenit a ak staviš plavu ili ljubicu onda buš ko VW :hehe:
ja promjenio osvjetljenje na svojoj 156-ici u crveno i izgleda hebeno na sivo ali i ja sam mislio da če biti jednostavno ali kada sam rastavio velike satove vidio sam da je žarulja bijela a zelena boja integrirana u pozadini ( katastrofa za izvest) ali ako imaš živaca i mirnu ruku onda ti je sljedeča procedura.
1. rastaviš satove (oprezno)
2. skineš polako kazaljku polako da ne slomiš jako je osjetljiva
3. odljepiš sivu podlogu
4. i onda ide jebada, okreneš podlogu na nekoj čvrstoj podlozi kontra tako da ti gledaš stražnju stranu podloge, uzmeš ili kupiš(posudiš) onu malu brzu brusilicu kaj imaš kod pevca za 200 kn i polako brusiš oprezno samo tamo di su brojke i crtice, samo nemoj jako pritiskat da ne oštetiš podlogu, jako je bitno da to radiš polako da ti se nebi podloga zagrijala znači idi jedan broj pa 2-3 min odmora i tako skineš zelenu boju sa čukica
5. nakon toga odeš i kupiš par vrsta crvenih boja recimo ja sam kupio one plastiče stranice za uvez i prije nego sam počeo ljepiti provjeriš na svjetlo dali dobro svjetli kad si zadovoljan sa osvjetljenjem onda izrežeš tu foliju i ljepiš na pozadinu ona če se sama zaljepit jer če ti ostat ljepila na pozadini, nakon toga staviš dvostrano ljepljivu traku točno iznad žaruljica tako da ti nebi na tim mjestima svjetlilo jače pa če traka malo smanjiti svjetlo na tom mjestu
6. sastaviš opet satove i probaš u auto
7. onda idu mali satovi a oni su još veča komplikacija jer se jako teško rastavljaju, ja sam jedva maknuo kazaljke sa malih čukica i ista procedura
gle to ti je prestrašan poso i možeš zajebat nekaj i onda te košta pun ku...c
a ima ti jedna njemačka firma prodaje te pozadine ali samo u plavoj boji košta nekih 120 eura koplet ali i za to moraš rastaviti čukice i samo staviš druge podloge i gotovo vidi na
Home: Wunschtacho.de Tachoscheiben Portal samo pazi kod naruđbe da sve naručiš pozdrav