0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ohho jel ta stajala dosta dugo u Rakarju :
ODE ĆUNTO!!! gledat ga kako odlazi moram priznat da mi je bilo teže nego što sam mislio da če mi bit :rolll:No usrećit če me nova (stara) pila,koju sam trampio ključ za ključ i sa njom novi projekat!!!Lancia Delta HF Integrale 16vAuto je napola raskopan,sve ispravno i sada pljuc-pljuc u šake i na poso !!!Sve van,unutra rolbar,2 trkača sica,iz vana EVO body kit,bijela boja, Martini naljepnice replica GrA, bolje bremze,gewindi,motor na cca 400 ks...eto čujemo se u drugom topicu kad počnu radoviUploaded with ImageShack.us
to su 15" gore :
bravo, čestitke i meni se još uvijek oči orose i glas zatrese kad vidim Integrale btw, Marinero ima kompletan EVO body kit
Meni zao Punta.Bas je bio remek djelo.Neka dobro sluzi novog vlasnika,a integralka je dosla u prave ruke.Naprijed Seb,bice tema ludilo.
Mislim da će ovo Seba jaaaaako interesirati BTW pošalji mi na PP Marinerov broj mobitela
oces moc sad :zzz: dok to ne slozis :
nešto ode iz kuće...nešto dođe u kuću!
prodaje ti odma grčić OMP rollbar homologiran iz njegove delte gr H i N...mislim da čak imam negdi doma slike auta iznutra di se vidi kako to izgleda
za lanciu deltu evo prodajem plastičnuprednju haubu bez grilja, i plastična zadnjavrata lijeva i desna proširena,OMP roll-barr za deltu sa homologacijomgrupa H i N kao nov na vijke prodajemslike šaljem mailom na duje.pu@gmail.com
evo oglas
...ajd otvori novu temu, pa da prebacim sve u nju od kupovine Delte...