Kupljena lani u 11.mj, gledao je mjesec-dva na njuskalu, na kraju odlucio ici po nju
2.2 jts, 200k km, nedavno navodno mijenjan motor i ubacen sa oko 100k km, uglavnom motor izgleda pristojno, suh ko barut je sada nakon sta sam promijenio semering radilice
Isli u subotu po nju u zg, u nedelju sam bio sa njom u radioni
odmah naruceni distanceri/adapteri od 20mm, nisam je mogao gledati onakvu usku ozada
nasao doma klijesta sa 166-ice, imao sam ih na bravu, pasu na vidu na 305 disk, samo treba duze fleksibilne, sa stare fiat crome idu taman
pa mi otpao srednji lonac, pala mi brusilica na njega
klasican m32 mjenjac i njegovi cokoladni lezajevi, od 6. mi se raspadao, zamjenio ga na autu, nije mi se dalo skidati mjenjac
usput napravljen servis i ubacen k&n filter
montirani brembo xtra diskovi i plocice, plocica nema za breru, narucio za đulietu, fizicki su iste, samo drugi kataloski
naruceno brdo gluposti sa aliexpressa, koza za volan, "trčeći" bocni zmigavci, projektori alfa znaka za u vrata, svi crveni znakovi, malo ledica i halo/angel eyes-i sa zmigavcima, cu da glumim nove audije sa njima
ubacen voltmetar umjesto upaljaca, jer zasto ne, ne pusim
malo joj oprao iznutrice
usput ispran sistem od serva, 3 puta sam mijenjao ulje u motoru u 500 km
taman naletio na akciju za svjecice, 42kn komad
usput uzeo nove maglenke, jedna mi je bila sva zuta iznutra, odmah ubacene ledice u njih
redovan servis na alfi, ulje i sve vilice
ovako trenutno izgleda, ima jos brdo posla oko nje, ali budem polako