Situacija: Auto lagano trese pod gasom na oko1800o/min u 2. i 3. brzini. Ništa se ne drobi i ne puca nigdje...
Ne znam koja je poluosovina,pa kupim 2 rabljene ali dobre(valjda). Uzmem još nekih stvari da se napravi kad već vozim auto k mehaničaru. Kažem što je i nek promjene onu poluosovinu koja je otišla. Ok.
Drugi dan me zovu i kažu da su promjenili samo vanjski zglob na lijevoj poluosovini,jer da je desna ok,lijeva je problem.
Stavili su zglob sa ove rabljene koju sam ja donio,jer kao moj nije bio dobar,ali se i dalje to čuje... Šta se čuje?

Ništa se do sada nije čulo,samo je lagano tresla... Veli da ne zna,i da oni ne rade do 7.1. i da prije ništa od posla,ali da će mi preporučiti čovjeka koji će mi to odraditi drugi dan jer mi treba auto,ali obavezno uzeti novi homokinetički. Uzmem
novi homokinetički i odvezem k tome mehaničaru,objasnim i kaže da me zove sutra kad bude gotovo. Ok.
Zove sutra,promjenio,ista stvar,i dalje puca nešto.

Većinom kad se smota u desno,ali nema pravila ustvari. I to baš drobi nešto,osjeti se na volanu da trza!
Dolazimo do zaključka da idemo s novom poluosovinom. Kupim
novu kompletnu poluosovinu lijevu jučer,danas me zove da je stavio novu i da je opet ista stvar,i da on ne zna šta više tu da radi....

Ima netko ideju oko uzroka problema,savjet...otrova za štakore da si metnem u kavu...!?

Unaprijed hvala!