Da se javimo i ovdje
Zima skoro pa prosla i onda nas docekao snijeg haha. S obzirom na situaciju, odgodio sam apsolutno sve radove koje sam planirao, jer je buducnost neizvjesna i valja cuvati novac.
U planu je bilo rjesiti tapeciranje volana i rucice mjenjaca, te nakon sto mi je pukla jedna guma i lakiranje felgi, ali odustalo se od svega pa su namontirane stare gume za ljeto.
U medjuvremenu mi je stigao jedan paketic iz njemacke, pa sam zamjenio straznji lijevi granicnik vrata koji je bio najgori. Ali dakako, ne bez problema jer je jedan vijak provrtio u plastici u granicniku pa se kum solidno najebao dok maticu nije ispilio ca.
Na istim vratima mi je i promocio auto uslijed jedne kise, pa sam i silikonirao oplatu vrata nanovo i sada je sve OK.
Zasada sam jos uvijek u potrazi za tepisima koji imaju rupe na ispravnim mjestima na sva 4 tepisica, ako ne nadjem cu onda morat negdje narucit samo vozacki po narudzbi, jer preostala 3 su OK.
Uz zamjenu ulja i filtera razmisljam jos mjenjati ulje u getribi jer se kada je jako hladno teze salta u prvu.
Sad odvrtit do 200tkm pa onda neznam sto dalje. Mozda Giulietta, mozda Giulia, a mozda i nista