Ima ih dobrih i ovdje: 
[url=http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-145-146/Interieur:::1_13_77.html]Alfa Romeo Shop - Tuning, Styling, Fanartikel und Modellautos - Alfa Romeo 145 Tuning & Styling / Alfa 146 Romeo Tuning & Styling [/url]
Jel tko kupovao od njih? Kako je sa placanjem? Samo kartica? Puno pitanja.. Ajd ako je netko vec kupovao nek kaze iskustva i kako ide procedura..
Hvala.
Po¹to vidim da nitko ne daje potpuni odgovor, odgovorit æu ja, djelomièno, koliko mogu:
Negdje 2003. godine kupovao sam kod njih. Mogu najprije reæi da se radi o prilièno ozbiljnim ljudima, ¹to je i za oèekivati od Nijemaca.

U to vrijeme nije se moglo plaæati karticom veæ uglavnom uplatom na njihov raèun u banci kako je veæ na stranici i bilo navedeno. Buduæi da mi je takvo plaæanje bilo sporo, a i naknada banke je bila prilièna, a s obzirom da se radilo o novèano skromnoj i uglavnom "papirnatoj" (veæinom èasopisi) narud¾bi, to sam se tada odluèio za stari, "alternativni" naèin plaæanja - slanjem novca u obiènom pismu. :rolll: Avionskom, svakako. Jasno, pone¹to rizièno, s obzirom na èeste zrakoplovne nesreæe, :hehe: ali ispalo je odlièno.

Jer rizik je ipak prvenstveno "zemaljski".

Danas se mo¾e kod njih naruèiti i karticom. No, primijetio sam da za plaæanje karticom koriste servis kompanije
PayPal. S obzirom ¹to sam sve o njima proèitao na Netu, postoji èak i anti PayPal stranica njihovih "obo¾avatelja", dvaput, ili èak bolje triput bih promislio prije nego bi im dao broj svoje kartice.
Ipak, ovaj drugi dio govorim iz druge ruke, pa se mo¾e uzeti i s odreðenom rezervom.