13-06-2025, 18:05:47

Autor Tema: Koji mjenjac?  (Posjeta: 3247 vremena)

0 Èlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Likson

• Gost
  • Trade Count: (0)
Koji mjenjac?
« u: 06-12-2006, 17:35:16 »
Pozdrav svima..
Zanima me sto bi mi preporucili i di ima za nabavit rucica mjenjaca? Moja se vec sva izlizala a htio bi si nesto estetski stavit, a da opet bude u Alfa znaku. :)
Kao npr. ova rucica (negdje na sredini su slike):
http://www.alfisti.hr/oldforum/viewtopic.php?t=3238&postdays=0&postorder=asc&start=20

Ali ne znam di to ima za kupit, pa bi vas molio da pomognete. Evo link na moju Alfu, tu se i mjenjac vidi:
http://www.alfisti.hr/oldforum/viewtopic.php?t=3994

Hvala svima.

Boxer

• Gost
Odg: Koji mjenjac?
« Odgovori #1 u: 19-12-2006, 18:44:13 »

Ovo je bilo na e-bay-u za kupit :da: :da:

Zagorar

• Gost
« Zadnja izmjena: 19-12-2006, 19:51:15 od Zagorar »

Offline deko

• Sa sta¾om
  • Spol: Mu¹ki
    • Dubrovnik/Zagreb
« Odgovori #3 u: 19-12-2006, 20:25:26 »
(Image removed from quote.)

ova mi je ok :ok:

Likson

• Gost
« Odgovori #4 u: 20-12-2006, 22:50:11 »
Ima ih dobrih i ovdje:  :ok:

[url=http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-145-146/Interieur:::1_13_77.html]Alfa Romeo Shop - Tuning, Styling, Fanartikel und Modellautos - Alfa Romeo 145 Tuning & Styling / Alfa 146 Romeo Tuning & Styling [/url]

Jel tko kupovao od njih? Kako je sa placanjem? Samo kartica? Puno pitanja.. Ajd ako je netko vec kupovao nek kaze iskustva i kako ide procedura..
Hvala.

Zagorar

• Gost
« Odgovori #5 u: 26-12-2006, 16:59:53 »

[url=http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-145-146/Interieur:::1_13_77.html]Alfa Romeo Shop - Tuning, Styling, Fanartikel und Modellautos - Alfa Romeo 145 Tuning & Styling / Alfa 146 Romeo Tuning & Styling [/url]

Jel tko kupovao od njih? Kako je sa placanjem? Samo kartica? Puno pitanja.. Ajd ako je netko vec kupovao nek kaze iskustva i kako ide procedura..
Hvala.

Po¹to vidim da nitko ne daje potpuni odgovor, odgovorit æu ja, djelomièno, koliko mogu:

Negdje 2003. godine kupovao sam kod njih. Mogu najprije reæi da se radi o prilièno ozbiljnim ljudima, ¹to je i za oèekivati od Nijemaca.  :hap: U to vrijeme nije se moglo plaæati karticom veæ uglavnom uplatom na njihov raèun u banci kako je veæ na stranici i bilo navedeno. Buduæi da mi je takvo plaæanje bilo sporo, a i naknada banke je bila prilièna, a s obzirom da se radilo o novèano skromnoj i uglavnom "papirnatoj" (veæinom èasopisi) narud¾bi, to sam se tada odluèio za stari, "alternativni" naèin plaæanja - slanjem novca u obiènom pismu. :rolll:  Avionskom, svakako. Jasno, pone¹to rizièno, s obzirom na èeste zrakoplovne nesreæe, :hehe: ali ispalo je odlièno.  :ok: Jer rizik je ipak prvenstveno "zemaljski".  :clap:

Danas se mo¾e kod njih naruèiti i karticom.  No, primijetio sam da za plaæanje karticom koriste servis kompanije PayPal. S obzirom ¹to sam sve o njima proèitao na Netu, postoji èak i anti PayPal stranica njihovih "obo¾avatelja", dvaput, ili èak bolje triput bih promislio prije nego bi im dao broj svoje kartice.  :kosa:

Ipak, ovaj drugi dio govorim iz druge ruke, pa se mo¾e uzeti i s odreðenom rezervom.
« Zadnja izmjena: 26-12-2006, 23:18:17 od Zagorar »

Likson

• Gost
« Odgovori #6 u: 02-01-2007, 16:21:48 »

Hvala.

Po¹to vidim da nitko ne daje potpuni odgovor, odgovorit æu ja, djelomièno, koliko mogu:

Negdje 2003. godine kupovao sam kod njih. Mogu najprije reæi da se radi o prilièno ozbiljnim ljudima, ¹to je i za oèekivati od Nijemaca.  :hap: U to vrijeme nije se moglo plaæati karticom veæ uglavnom uplatom na njihov raèun u banci kako je veæ na stranici i bilo navedeno. Buduæi da mi je takvo plaæanje bilo sporo, a i naknada banke je bila prilièna, a s obzirom da se radilo o novèano skromnoj i uglavnom "papirnatoj" (veæinom èasopisi) narud¾bi, to sam se tada odluèio za stari, "alternativni" naèin plaæanja - slanjem novca u obiènom pismu. :rolll:  Avionskom, svakako. Jasno, pone¹to rizièno, s obzirom na èeste zrakoplovne nesreæe, :hehe: ali ispalo je odlièno.  :ok: Jer rizik je ipak prvenstveno "zemaljski".  :clap:

Danas se mo¾e kod njih naruèiti i karticom.  No, primijetio sam da za plaæanje karticom koriste servis kompanije PayPal. S obzirom ¹to sam sve o njima proèitao na Netu, postoji èak i anti PayPal stranica njihovih "obo¾avatelja", dvaput, ili èak bolje triput bih promislio prije nego bi im dao broj svoje kartice.  :kosa:

Ipak, ovaj drugi dio govorim iz druge ruke, pa se mo¾e uzeti i s odreðenom rezervom.

Hvala na odgovoru. To mi je bilo bitno, da su ljudi ozbiljni i da to sve skupa sljaka. Meni cak vise pase uplata na njihov racun, imam firmu i fino sve preko neta platim. Ne karticnom, vec prebacivanjem s racuna na racun. Hvala jos jednom na odgovoru.

Offline Niko

• Predsjedni¹tvo
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ©IBENIK
« Odgovori #7 u: 03-01-2007, 13:06:49 »
(Image removed from quote.)

Taj sam ja imao u svojoj 145 samo je ova imitacija karbona sa strane neka gumirana naljepnica, tako da je otpala, na suncu

Marko21

• Gost
« Odgovori #8 u: 03-01-2007, 19:36:23 »
Ima¹ na fiatistima group buy Isotta proizvoda, pa ako si zainteresiran odi si pogledaj.

Offline Diamond

• Pripravnik
  • **
  • AR 156 SW 1.9 jtd (2002.g)
    • Vara¾din
« Odgovori #9 u: 11-01-2007, 21:05:03 »
i ja isto tra¾im dobru ruèicu mjenjaèa za svoju 156...

na molydonu sam na¹el zanimljivih (momo) !
Nick Diamond

Likson

• Gost
« Odgovori #10 u: 24-02-2007, 19:11:16 »
Jos uvijek nisam nista pronasao sto bi dobro pasalo u 146.
U biti, dosta sam ih vidio, ali ne mogu naci za svoj mjenjac, jer ima onu polugicu koja se povuce prema gore za rikverc.

Ima li tko kakvih preporuka?