Pozdrav svima kolko vas ima,evo da i ja predstavim svog ljubimca
Radi se o Alfi 159 1.9 sa 16v.
Nakon potrage vise od pola godine i prolazenje vise od pola hrvatske,napokon nasao auto koji je bio u ajmo rec izvrsnom stanju,sve drugo izvozene krampine,bez uvreda i cast izuzetcima!
Auto uzeo od covjeka koji mi se cini da je bio lud za autom.
Uglavnom na autu je vec dosta toga radjeno,vlasniku prije mene dogodila se havarija sa klapnom na usisnoj tako da nema puno price sta bilo,turbo strado,ventili itd,ali napravljeno je sve sta treba.
DPF je skinut i ugasen,kao i egr i napravljen je remap,sve napravio vlasnik prije mene.
Auto je 2006-2007 godina ali ta godina mi nije bila toliko bitna koliko samo stanje auta,na satu pise 170 tisuca sta me nebi ni cudilo da su pravi,po samom ocuvanom interijeru a i cijelokupnom autu.
Auto svakim danom sve vise volim vozit,doslovno auto je vlak na cesti,snage ima dosta,mjerio sam ubrzavanja od 0-100 preko race logica(ubacen android radio i preko gps a i stoperice mjereno) sam izmjerio 7.5 sekunde(imam problem sa wheel spinom malo)
Trenutno su na autu 17 cola felge koje bi do godine trebao zamijeniti sa 18,nazalost 19 nebi bile nikako prihvatljive zbog stanja ceste gdje zivim.
Evo par slikica:
Prvi dan kupnje:
Ugradjen android radio sa kojim sam prezadovoljan:
Auto sam polirao i stavio vosak:
Zatamnjivao sam stopke,ali nije dugo bilo jer je ipak bilo malo previse:
Farban grill sa plastidipom:
Ugradjen DRL sa zmigavcem (zmigavac i dnevno svijetlo u jednoj zarulji)
Kada je zmigavac ugasen svijetlo bijelo svijetlo,kad se upali zmigavac bliza narandzasto
Ispuh ima katalizator ispod turba,skinut je DPF i stavljen protocni lonac srednji i umjesto zadnjeg lonca stavljene samo 2 cijevi sa nastavcima,zvuk meni osobno je savrsen,na niskim okretajima tih,iznad 2500 okretaja je zvuk da se najezis
evo i video
https://www.youtube.com/watch?v=nH-8ICvsYcUUglavnom to bi bilo to,ugradio sam xenon,sve je led osvijetljnje,maglenke duga svijetla.
Sta se tice auta prezadovoljan sam,trenutno jos je u planu stavljanje ringova (naruceno)
Stavljanje eibach seta opruga i stavljanje 18c felga.
Sta se tice motora ici ce pojacana korpa i lamela,stavljanje intercoolera i ponovni remap na valjcima!
Hvala!