Kupljena poèetkom 2. mjeseca
Iako je prvotni plan bio 156 SW Giugiaro 1.9 JTD (pa se kasnije ubacio èak i 2.4 JTD u igru), od svih pogledanih auta niti jedna me nije odu¹evila toliko da bih je kupio
Bio sam malo skeptièan u vezi ove 159-ke zbog dosta niske cijene, ali sam je ipak i¹ao pogledati i èim sam je vidio i sjeo u auto bilo koja 156-ica je oti¹la daleko u zaborav
Odmah sam primijetio neke nedostatke na autu (lagano ¹kripanje u prednjem kraju, luft na volanu, 2 injektora sa korekcijama oko 1.5), ali s obzirom da je bila ljubav na prvi pogled kupio sam ga sa 1 okom zatvorenim jer sam ionako raèunao da barem 2-3k eura moram imati sastrane za nedajbo¾e, a cijena auta je bila poprilièno povoljna

Znaèi od ekstra opreme nema ni¹ta ekstra

(skoro kao i biv¹a Antonova crna), al sve ¹to ima radi (sva 4 elektrièna podizaèa stakla, ruèna klima, ABS/VDC, hill holder)
Ima ugraðenu euro kuku upisanu u prometnu i zatamnjeno stra¾nje i ona manja boèna stakla gepeka.
Ono ¹to mi je bilo èak i najbitnije, sjedala nisu ko¾na nego su alcantara
Evo danas ujutro je malo oprao od soli/bljuzge pa okinuo nekoliko slikica:
Uvezena krajem 2015. godine iz Njemaèke sa 140000 km
Ja je uzeo sa 214000 km (ka¾u deèki kod Prikratkoga u Vara¾dinu da kilometra¾a nije skidana), sad smo na 218000 km, znaèi u mjesec dana pre¹li oko 4000km
Dosad promijenjeno:
- ulje (Selenia WR 5W30 P.E.) i filter ulja
- filter zraka i filter goriva
- desna spona letve volana
- posuda ulja od serva i servo ulje
- obje stra¾nje opruge (bile puknute na zadnjem krugu, uzeo originalne nove)
- optika
- set zupèastog
Uzeo sam od danielsa sa foruma Borbet 18'' felge (nisam slikao na¾alost) za ljetni set
Stavljen LED za kratko svjetlo, u pozicije i kompletna unutra¹njost
Za osvjetljenje tablice jo¹ nisam stavio jer mi bilo mrsko skidati nosaè tablice po snje¾urini

Ekologija je jo¹ gore i u funkciji, ako æe poèeti zezati onda æemo to rje¹avati
Ostalo se zasad èini sve ok

Potro¹nja oko 6.3-6.5l zasad prosjeèno
Injektore rje¹avam kada se jo¹ malo pogor¹aju i kada naðem druge koje æu dati reparirati da odmah mogu swap napraviti