Nakon 15 dana nevožnje ...iznenađenja!
Najprije, na selu u garaži, ostala je zatvorena moja čistokrvna avlijanerska plava egipatska mačka. Ok! živa je, samo što je mršava ka ščikadent i malo pogubljena.
Loše je to što je jadno blago napravilo dar-mar po garaži, a bome i po Gtv-ki. Sve je puno bile i sive prašine iz rastrganih vrića cimenta i kreča. Drvena vrata naslonjena na stalažu sad su naslonjena na prednji livi blatobran, na kojem je ostalo par ogrebotina. Zadnji branik, svitla i poklopac portapaka puni sitnih ogrebotina od pandži. Vrata od garaže sva izgrebana.
Nakon uru vrimena smirivanja i mačke i sebe samog uziman ključ s namjerom da auto izvezem van.
Hm, daljinski ne otključava vrata, a bome ne svitli ni ledica alarma!!
Otvorim vrata, ključ u bravu, ali od letrike ništa.
Super, crka je akumulator!

Malo mi čudno za 15 dana, ali ipak je to talijanska marka...

Ne znan ko je projektira misto di stoji akumulator, ali dok san ga izvuka van osta san pogrbljeno ukočen.
Normalno, moraš naći i malo kakice jer akumulator bez cijevi oduška uvik zakaka.

Jednim dijelom ispod plastičnog ležišta akumulatora i iza one pregrade se nalazi neki metalni poklopac.
Zanima me čemu služi i da li ga drže samo ove dvi vide vidljive na slici?

Iza pregrade je isto šporko...

Malo očišćeno, ali još uvik me tangira da ga izvadim i očistim kako spada jer je korodira.
Ukočen stvarno nisan ima volje upuštati se u to, zato ako je to ko skida nek mi samo kaže jel postoji još di koja skrivena vida osim one dvi?

Akumulator san stavija na punjač, ali kako je 2/3 prazan čisto sumljam u oživljavanje.
Vjerojatno ču morati kupiti novi što će sigurno čekati nekih 20 dana.
Sve u svemu, malo praznovjerja ...moglo je biti i gore, srićon da od 4 godine oko vrata nosin