Sa prvom 156 JTS sam se protivio tim aftermarket uređajima, zahebavao se sa CDima. Kad je u drugoj 2.4 10v laser počeo štekati i ne čitati CDe, išao sam baš isprobati kako će ispasti sa tim Kenwoodom. Na prvi momenat mi je bilo malo čudno ali već drugi dan sam se pitao zašto to nisam odmah nabavio 
Taj Pioneer je ipak bolji od ovog Kenwooda, ali za potrebe u automobilu koji i nije baš zvučno izoliran, mislim da skupi radio nije potreban. Bose+Kenwood, i svira stvarno odlično.
Cobra, koje zvučnike budeš ugrađivao i koje pojačalo? Postoji mogučnost da opet završim na 156. Ne kužim zašto su Giugiaro toliko rijetke sa Bose.
Adison sistemi budu napred, a ostalo cu jos vidjeti...
Mozda odkupim nazad Harmanovo pojacalo kaj sam prodao frendu 5 kanalca...
E sad, ideja je ili u zadnja vrata staviti kikere i njih spojiti na woofer izlaz ili naci kutiju originalnu od Bosea, pa u nju natrpati najveci woofer koji stane i ugraditi ju na predvidjeno mjesto na polici za nju, a u tom slucaju idu Audisoni i otraga, isti sistem kao i napred ili treca varijanta, sistemi napred i otraga, a od ispod zadnje police aktivni woofer i bok...
Ugl, raznih dijelova se skupilo kroz godine, pa cu malo prvo improvizirati i onda se odluciti za ono kaj mi vise pase, a da sada ne bacim ogromnu hrpu para na muziku, jer mi u ovom autu i nije potrebna za sve vise od 80 na sat...
Jer uz Supersprint, BMC carbon, cf2 grane, equal length downpipse, danas sutra karbon plenum i Busso pod haubom, svaki glazbeni sistem gubi smisao...

🤣🤣...
Sent from my iPhone using Tapatalk