0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
A, subota ujutro. Valjda će bit. Ja ću bit tamo u 9 pa ako i ne bude nikoga, prikočit ću u tunelu pa ću doć u koloni svejedno
Kako sam si stavio subotu za neradnu javljam da bi s guštom došao "dat ruke" oko pripreme terena i da budem na dispoziciji ako šta zatriba.Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Viktor, Frane145 i ja smo od 07.30 na Poljudu. Sigurno će još jedan par ruku dobro doći Ako još netko ima volju i ne može spavati
Nešto smo sinoć pričali da je tamo uvik gužva, pa da se nađemo isprid ST bara na Stinicama kod Superkonzuma....
Može. U koju uru?
Ono što me najviše brinulo je prognoza. Trenutno kaže "promjenjivo oblačno, bez padalina, slab vjetar".Neću više gledati da se ne promijeni! Vidimo se u subotu u 09:45 Ponesite ispunjen papir s opisom vozila!
Jel mora bit u boji isprintan ili cemo c/b
Lijep nam je logo kluba, šteta ga je zacrnit Aliiiiii, sigurno će biti onih koji ga neće ni ponjeti pa će na licu mjesta ispunjavati rukom tako da ...
Evo konkretna stvar, konoba nam je izdana za subotu, triba nam alternativna lokacija.
Uzet ću u HAK-u ključ od stanice za tehnički pa ćemo iza 20.00 svi na kanal
Oli triba svak zase?
Pa da nam harmonikaš upadne
E to se zove "past na tehničkom"
Sutra javim...Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
9?
Lista Alfi koje ćemo izložiti (za svaku Alfu ćemo napraviti na listu A4 s memorandumom našeg Kluba opis auta od osnovnih podataka do detalja - nečeg što je interesantno za taj model):
Ono što me najviše brinulo je prognoza. Trenutno kaže "promjenjivo oblačno, bez padalina, slab vjetar". Ponesite ispunjen papir s opisom vozila!
Ovo se može shvatit na puno načina, pa da pitan dok je na vrime. Ko će napravit: Božen, neko iz kluba ili svak za se?Oće li neko donit isprintane formulare na Poljud pa kemijskom upisivat svak sebi ili kako?
Onda 9 lovrinac
Prijava za manifestaciju u ovu listu ispod. Prijava za vožnju na samoj manifestaciji. Ulaz na manifestaciju u koloni u 09.45 h. Mjesto i vrijeme okupljanja: 09:00 sati Super Konzum (STbar) Stinice (barba Oro).