0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
I ja podržavam tematsku fotografiju ali bojim se da bi to moglo malo ograničiti broj fotki, nadam se da se varam...
Onaj ko nema more, moze li kraj potoka slikat alfu
Cemu kvantiteta?Dovoljno je 7-10 kvalitetnih fotki i iskoristivih mjesecno. Sta ce ti 30 osrednjih fotki od kojih nema neke koristi
Bit je da se svi igraju, nema svatko profesionalnu opremu za fotografiju, ja sve mobitelom okidam
NE MOŽE!Ili ako nađeš neki veći potok pa ga proguraš pod more, onda može :(Image removed from quote.)Šalim se naravno, teme se mogu shvaćati kao slobodne, ali bi ipak bilo bezveze potpuno zanemarivati temu pa u temu koja stoji pod nazivom Alfe na moru staviti fotku Alfe ispred arene Zagreb...
Ili ispred Cetine
Je, ali u ovom dijelu još ima cipala tako da može proć pod more
Šta ćemo s Alfom Oldtimerom kao temom za travanj? Di da nađem oldtimera? Hahaha
Odvedi ženu na medeni mjesec do Milana u shopping a ti se za to vrijeme zabavi fotkajući oldtimere u Areseu.Btw, fotografiranje u muzeju je dozvoljeno!! Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk
Ma Marin zafrkava. Tamo svakako planiram otići. Stvar je s ovim fotografijama mjeseca da ja volim fotkati svoj auto i staviti u temu mjeseca, a za ovu temu bih trebao čekati još 19 godina...
Možda da podjelite anketu za sliku mjeseca na fejsu, skupit koji glas više? Imam filing da se tema ovako zagubi...
Ode tema u povijest. Preskočili Lipanj a ni za Srpanj nije otvorena. Netko za preuzet brigu o tome? Vasko očito ne stigne. Ja bih se ponudio ali nemam pojma ni kako ni šta.