Moj prijedlog je da ako će izbor ostati i dalje, da bude isključivo tematski. Jer ovo naslikavanje po 50 sličnih fotki je bezveze, pa onda isti čovjek u isti mjesec stavi po 3-4 svoje fotografije itd.
Treba ograničiti na 1 fotku po čovjeku po mjesecu. Pa da se malo radi selekcija prije selekcije, a ne da se samo baca fotke kao karte, pa imaš u izboru po 30-40 fotografija.
Isto tako, i prošlogodišnji i ovogodišnji kalendar mi je ok, nemam tu nekih zamjerki, ali ne podržavam ideju da pobjednik mjeseca bude na kalendaru. Zašto? Zato što je za očekivati da će u 6 i 10 mjesecu biti hrpa kvalitetnih fotografija jer su u tim mjesecima službeni susreti kada svi srede aute, nađe se i netko sa profi fotićem i okom za sliku i tu je npr konkurencija prevelika. A onda ostaje rupa recimo u zimskim mjesecima kad su auti zasrani od snjega, kratki su dani i nemaš kad ulovit dobru fotku.
Iako moram reći iskreno da mi je to s fotkama sve više-manje bezveze otkao je fejsa, gotovo da nema fotke na forumu koju nisam tog dana već vidio ranije na fejsu, tako da...fejs je sve uništio