U nedjelju sam se vratio s mora, i stvarno moram pohvaliti Alfu, odradila je to uz najviše ocjene
Auto je tih, udoban, fino potegne, unatoč tome što je bio natrpan bunker sa svim i svačim. U zavojima se ponaša odlično, pogotovo kad se uzme u obzir masa auta.
Doma sam se vračao po autocesti, tempomat na cca 130 km/h, upaljena klima i puni bunker, nakon cca 350 km auto ponovo natankiran do vrha, potrošnja je ispala 5,7 l/100 km, stvarno sam prezadovoljan
Da baš sve ne bude bajno, pobrinuo se neki debil na stajalištu Jasenice. Ne kužim kako je to napravio, s kojim manevrom je to uspio, ali ovo su posljedice:
Popizdio sam kad sam to vidio.
Kad sam se parkirao, bio je auto s moje strane sparkan, ali nisam uopće obračao pažnju na ništa, ni na boju, ni na marku, ni na tablice, ništa, stao sam na odmorištu da odmorim i popijem kavu.
I kad sam se vratio s kave vidio sam ovo gore.
Odmah sam išao na bengu i pitao ih dali im kamere pokiravaju stražnji dio zgrade, gdje se nalazi parking, no naravno da ne pokrivaju.
Prva 3 dana sam bio totalno u *urcu zbg toga, al kaj sad, riješit će se nekak...
Da završim u malo vedrijem tonu, promijenio sam znakove na autu, uzeo sam s ebay-a crno bijelu verziju, i super mi se uklapaju na crni auto: