Malo se je radilo na Alfi u zadnja 2 tjedna, a radit će se i ovjet tjedan

Promijenjeni su svi diskovi i sve pločice, naravno, nije moglo sve biti jednostavno pa su se stvari zakomlicirale, ali na kraju je sve riješeno. Uzeo sam skoro nove diskove i pločice sa Danielsove razbijene 159-tke, i negdje u transportu se je zagubila jedna prednja pločica, i sva sreća da nisam odmah išo kupovat nove, jer je Daniels našo zalutalu pločicu 4 dana nakon kaj mi je sve to prvi put dofurao.

I jučer sam se malo igrao sa interijerom, bila mi je izgrebana plastika oko volana, pa sam nju i središnju armaturu presvukao u foliju, imitaciju aluminija, malo svjetlija nijansa nego original, ali meni se sviđa:

Folija je i lagano teksturirana, baš mi se sviđa.
Središnju armaturu možda ponovo presvučem jer mi se na par mjesta malo odlijepila folija, oko otvora za čukice. A možda i ostavim ovako, nije preuoljivo.
Sutra Alfa ide kod mehaničara da se malo servisira komplet ovjes, napravi špur, promijene sva ulja i filteri itd. Uglavnom, dogovor je da pregledaju auto i mijenjaju sve što treba mijenjati.
U četvrtak je dogovoreno kemijsko čišćenje unutrašnjosti, ulovio sam neku ponudu preko neta. Unutrašnjost je fino očuvana, ali na par mjesta je dosta prljava, pa se nadam da će se to riješiti sa kemijskim čišćenjem.