Kad te ide onda te ide
Nije bilo dosta kaj je prozujala getriba, nije bilo dosta ni kaj sam promijenio lamelu i zamašnjak, sranja su se nastavila.
Na staru godinu, u 7 navečer, bio sam prisiljen šrafiti i popravljati auto
Kod vraćanja mijenjača na auto, netko od mehaničara je trknuo cijevčicu koja vraća antifriz u ekspanzionu posudu, i slomio onaj pipac na koji se spaja crijevo koje dolazi iz glave motora (ako se ne varam).
Par dana je sve bilo ok, al kod prve dulje vožnje dogodilo se sranje, cjevčica se je odpojila i veliki dio antifriza je iscurio po motornom prostoru.
Pošto je vani bilo hladno, a motor je bio vruć, kad sam došo do cure (to se dogodilo kad sam ju išo pokupit, išli smo na doček), primjetio sam da se nekaj dimi ispod haube, i odmah sam se usro, jer sam se bojao da se nekaj zapalilo.
Kad sam digo haubu, bilo mi je malo lakše jer sam vidio da je to ustvari para koja je nastala kad je antifriz došao do vrućih dijelova motora.
I onda sam išo popravljat to sranje, na staru godinu, od 7 do 8 navečer ja sam popravljao govno od auta
Cura je bila oduševljena
Btw - imao sam opciju i da idem sa Astrom od njezinog tate, al radije sam svoje govno popravljao nego vozio Astru