Kolege, hvala na èestitkama i lijepim ¾eljama.
Napravio sam prve kilometre s Alficom i odu¹evljen sam njenim pona¹anjem na cesti. Vidim, neki vlasnici se ¾ale na njenu tromost, na ¹to se ja, sreæom, ne mogu po¾aliti. Unatoè njenoj masi, Alfica je dovoljno ¾ivahna i zaista nemam potrebe za ¾ivahnijim motorom.
Svakako, sviða mi se osjeæaj koji mi pru¾a Alfa na cesti i nadam se da æe tako i ostati.
Eh sad... Ima par stvari koje mi se nisu svidjele.
Preglednost... Vjerojatno je stvar navike, ali nikako nemam osjeæaj gdje mi je koji kut dok vozim unatrag ili se npr. parkiram.
Mjenjaè... Na¾alost, èini se da je i moj primjerak pogoðen problemom zvanim M32. U vo¾nji, osjetim lagano zujanje, ne preglasno, ne prejako, ali dovoljno iritantno da veæ ludim od straha ¹to æe me doèekati s mjenjaèem.
Ruèica mu je precizna, ali to nesretno zujanje me ubija u pojam. Najvi¹e ga osjetim u drugoj brzini, prilikom koèenja motorom, potom u prvoj brzini i ¹estoj brzini (u kojoj je najti¹e i gotovo neprimjetno). Treæa i èetvrta brzina zvuèe normalno, a dok sam u petoj, zvuk mjenjaèa je potpuno drukèiji (u odnosu na ostale brzine) i takoðer, ne ulijeva mi povjerenje. Naprotiv!

Primjetio sam cupkanje ruèice mjenjaèa (cca. 1 cm prema dolje i odmah natrag u ispravni polo¾aj) prilikom dodavanja gasa u prvoj i petoj brzini, dok u ostalim brzinama ruèica miruje.
©to se ostalog tièe, nisam vi¹e primjetio niti jednu jedinu manu. Motor radi mirno, ne mogu primijetiti bilo kakav nepoznati ili zabrinjavajuæi zvuk vezan uz njega.
Da je ¾edan - jest! U prvih 70 km (40 km autoceste, 15 km otvorene ceste i 15 km grada) prosjek prema BC-u je 10.1 litra/100 km, ¹to je u skladu s oèekivanjima.
Toliko za poèetak... Nemojte me odmah prepadati s ovim bolesnim zvukom iz mjenjaèa, nego mi savjetujte ¹to mi je èiniti i kako proæi najbolje da bi se rije¹io tog neugodnog zvuka?!

Hvala svima jo¹ jednom na svakom savjetu.