Ma ja mislim da nema bas neke sanse da se lupis bas na taj nacin kako oni rade na testovima, jer ako citas malo novine, vidis da uvijek stradaju putnici a vecinom vozacima nista. Ma, ne dira me crash test na autu uopce, sve to zavisi kakve si srece, ja sam imao neke sudare gdje sam se kretao i preko 100kmh pa sam prosao bez ogrebotine. Dok auto ima zracne jastuke i abs, auto je siguran, kolko i svaki drugi, ostalo je sve sreca. Al naravno da tezi automobil ima vece sanse da bolje prodje. Ne mogu nac sad jedan clanak iz novina, gdje je tip sa kadetom udario u novu sedmicu, sedmica se poskliznula sa ceste i nikom nista, a ovaj u kadetu stradao na mjestu, kadet bio kompletno slomljen a sedmica malo okrznuta.
Neznam bas kolko ljudi kupuje auto prema tome kolko zvjezdica je dobio, ljudi vise gledaju kako auto ide i kako izgleda, i naravno da im u cijenovnom rangu. Siguran sam da ce se kinezi prodavat ko ludi kod nas, pa pogledajte samo daciu kolko ih ima, a i kolko se cuje, auto i nije tolko los. Svaki auto ima svog kupca (skoro svaki, lancie bas i nemaju :rolll: )