ja vjerujem da je auto super duper cul
al konkretno ovaj dio sa crash i to mi je malo onak nategnuto i neke svari mi djejulu malkoo nategnute (pod tim nemislim da seru ili nesto nego su ga malo pohvalili onak slađe), al u globalu kapa do poda autu jer su stisli muda i napravili nesto sto mogu svi a nezele.
inace vozio sam onu peglu na struju i jedino kaj mogu rec je da neide nikam al jbt autic je špica i lajkam struju na najace. samo danas je to jos podosta nedostizno jos uvijek za vecinu ljudi a ove autice kaj imaju 10 konja nebi mogo vozit radi mentalnog zdravlja 
Dobro, al ovaj model S je stvarno odlican. Ja sam ih nekoliko puta vidio na cesti, super mi i izgleda uživo, luksuz, sport...sve. Ima masu mjesta. Nema getribe i ima odlična ubrzanja do 100. Puno je manje komponenti na autu i time mogućnost kvarova smanjena.
Čvrstoću su postigli kombinacijom raznorazne tehnologije, nije potreban više čelik ni da drži naprijed težak motor jer ga nema, samo pogledaj udarac onog Opela na autoputu u zadnji kraj, kako je amortiziran udarac, a sto je ostalo od Opela.
Radi se i mreža stanica za "tankanje" baterija, mislim da je ciklus nekoliko sati, a domet oko 400-500km, što je skroz zadovoljavajuće (ima 3 modela u ponudi, svaki je po 15000USD skuplji od prethodnog, mislim da je najskuplji model oko 90000USD, ima najveći kapacitet baterija). Nadalje, testirali su se neki roboti i vrijeme izmjene baterija u nekakvim stanicama, uspoređivali su vrijeme tankanja Audi Q7 sa vremenom izmjene baterija na Tesli, to je bila veliki dobitak na strani Tesle, ali je nezgodno s robotima sto su prilagođeni samo mijenjanju baterija na Tesli, a firmi je u interesu da napravi stanice di će i druga auta dolaziti, tako da se odustalo od toga.