0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Tvoj stari je to meni radio na onoj crnoj 156 2.5 V6 Kaj se tice letecih, ako vec radi neka prpvjeri stanje, stavi OEM i miran je...moze klat
Igor...da, ako vec radis neka se promjeni i brtva kartera i uz put provjere leteci...ako su ok, uzmi novi set (ja sam za 3.0 24v uzeo OEM) i rijesis taj dio + brtve poklopca ventila.Ali prvo odi do majstora koji ce ti to raditi pa neka ti da savjet sta da uzmes... tko ti odrzava taj busso?
Sigurno netko ovdje zna gdje povoljno uzeti silikonske brtve usisa na plenumu? Moje su još dobre, ali zaista su stare, pa bih to sredio. Vidio sam da ih ima i u crnoj/crvenoj/plavoj boji? Je li netko stavio, kako su se pokazale?
To je isto kao i ovaj prvi link koji je stavio Ledo; meni izgleda vrlo neozbiljno, pače jadno i ako imam 90eur za to onda ću imat i 130eur za HPR koji je puno ozbiljniji proizvod:http://www.highpower-racing.com/index.php?route=product/product&path=57_61&product_id=51
Meni to sve izgleda carbageastoNajradije bi oem narucioAko drze 15+ godina, budu onda jos toliko
Ko su momci iz zadra koji su 3.2 litarski motor 24V ugradili uzduz u alfu 75 i u GTV.Imam kolegu iz Berlina koji radi GTV iz 84. voljan je doci i dogovorit se. Bilo bi super da mi se javite ovdje ili na viber +38763513126.Imam slike ali ih ne mogu ovdje zakaciti.
Meni to sve izgleda carbageasto😂Najradije bi oem narucioAko drze 15+ godina, budu onda jos toliko😂
Ok. Samo da još jednom utvrdimo.Je li ovaj crni konektor instalacije u kutiji za prednju desnu lambdu, a sivi, desno izvan kutije za zadnju desnu lambdu ili je obrnuto?