ako imas preko 16 godina zabrini se ozbiljno
: a vi sa benzinjarama ne znate za šalu?
uopće me ne zamara benzin, diesel, 50 ili 250 KS. Ja uživam u činjenici da vozim alfu i sasvim mi je svejedno koji je motor ispod haube.
Kolega dragi ponekad treba čitat između redova
Poanta mog posta je ta da sve alfe pate od ovoga ili onoga, a ponajviše od dubine naših novčanika. Benzinci imaju svoje bolesti i prednosti, čađare svoje. Svaka na svoj način ima svoju draž jer to je Alfa.
Svakako je pretjerivanje pričat o izmjenama zamašnjaka i egr ventila i turbina na dizlima kao što je suvišno pričat o izmjenama radilica, prolupalim motorima i varijatorima na benzincima. Svakome se prije ili kasnije desi nešto od svega navedenoga.
Ako bi na to gledali tako kako se prepucava po forumu onda mi svi zapravo vozimo smeće, a moja frau ustvari vozi najbolji auto na svijetu jer je prešla 190000, a jedino šta je do sada promijenila je motorić ler gasa. Nebi možda bilo toliko čudno kad nebi znali da se priča o Corsi 1.0 iz 99 sa 3 cilindra. Ulje nije promijenila valjda dvije godine, smao doljeva, svjećice možda i pet godina...a auto ide i ne škripi.
Dakle dragi kolega to je sve bila šala i radije bi da maknemo neke ćevape u Banja Luci nego da se tu omalovažavamo. Ako je zeza onda je zeza i NHF.