0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Uzmi 2.5 V6 s plinom..puno bolji motor
Naci 2,5 V6 s relativno malo km, je isto kao tražiti djevicu među 18 godisnjakinjama procitao sam cijelu temu, jedino nisam nasao nesto medju novim postovima, ali 10 somova dati za plin mi je neisplativo radije cu uzeti dizlo.
bogme ti neteba ni onaj JTS od OPELa :rolll:
Pa nitko nema problema s njime :huh: po meni ispada bolji izbor nego sranja sa Jtd-om :rolll:
pa kada ih ni nema jedino tommy ima i to je jedina na forumu ..
Koliko ide potrosnja takvih JTS motora, 2.2 i 1.9? :
Ima jos samo nije 2.2 kako bilo motor ima lanac umjesto zubcastog i idealan je za odrzavanje i uglavnom su iskustva pozitivna pa nema brige oko trajnosti i pouzdanosti
kaj se tice 3.2 navodno su ljeniji malo i nemaju deklariranu snagu tj. gt 3.2 i gta ih oderu ko od sale.
jednom smo se z bratićevim A6 Q 2.5 TDI 180 automatik full štok da bolje nemože biti ganjali s tom brerom 2.2 i u više navrata je popljugala, a nije baš da je audi lagan, tak da mi je tih 190 malo sumnjivo
Brera je 185ks
al ide slabije i od 156 2.4, na grobniku sam lani isprobal, jedni kaj po zavojima brera puno bolje ide Možda da je novi taj 2.2 a ne sav zaštopan, možda bi ond ato bilo to kak deklariraju
Znam da ide slabije..156 mjet ide ko gluha svinja...dizelska GTA:)A ti jts gm based motori su meni smeće..uvijek bi prije jtd nego jtsTi is napisao da je 2.2 190 pa sam zato napisao
Koliko sam uspio saznat isto kao i TS od 7-13L
Lanac u distribuciji? Nije nijednoj protukla radilica? Mila maaaajka
Upravo tako @ ostali BMK za dizel i usporedivanje sa traktorima, ja nemislim bacat novce na turbine,egr-ove,zamasnjake itd da se mogu hvalit kako vozim nacipanog traktora :grinning-smiley-044:
Role ti si jedan od rijetkih poput mene da se drze benzinaca pa nek pjeva u okretajima imas + ko kuca
ne bih ja ništa imao protiv 3.2 v6 jts još da se malo preradi pa da ovako pjeva Alfa Romeo 159 JTS 3.2 Q4 293ps