Sve zavisi kako voziš
:
Šalu na stranu, u zavisnosti od toga koja ti je propusnost dizne i da li na kontroleru imaš mogućnost podešavanja progresivnog ubrizgavanja, razmisli da kreneš dosta ranije. Ne vidim zašto ne bi počinjao sa ubrizgavanjem makar na 2 bara. Ovo bi doduše zahtevalo instalaciju prekidača, da budeš siguran da po gradu neće da se aktivira.
Ja imam tu sreću da dvojica Engleza koji su odradili iste modifikacije hoće da podele svoja iskustva sa mnom. Jedan počinje ubrizgavanje na 2 bara, dok drugi kreće već od 1.5.
Ovih dana planiram da odradim logove. Zanima me, da li si merio temperaturu na usisnoj grani? Za koliko kod tebe WMI snižava istu? Koja je razlika MAF > usisna grana što se tiče temperature?
a vozim se ja nemaš brige
ma nikakvi prekidači naknadne lampice nisam htio, jedni sam razmišljao da ugradim dvije mjerne jednice, jednu za temp ulja a jednu za pritisak ulja i znam gdje bih ih ugradio da se uklope kako treba ali kad sam vidio šta sve treba raskopati izgubio sam volju
jbg 159 je svakodnevni auto, sve što je na njoj mora funkcionirati za svaki dan inače skidam
na 159 1,9 ne znam da je itko toliko petljao kao ja, većina staje sa remapom, navodno ima jedna u BG koja ima hybrid turbo 1,9 i oko 220ks mjeri mada ne znam čemu forsiranje toliko
EGT padne oko 250 stupnjeva trenutno razlike u temp nisam mjerio
nemam ja nešto ludo vremena petljati često nego smislim šta treba napraviti istražim sve što i kako kupim sve što treba i onda rad, jbg još ću manje imati vremena u budućnosti a imao sam cool ideje

: