Ako imaš "pre FL" rebrasti trim onda ti ova folija nije rješenje... jedino da nekako to pobrusiš i ispoliraš da bude glatko. Folija je tanka i porozna (bubble free), svaka veća neravnina ili komad prljavštine će ti se vidit ispod nje.
Moja ima "glatki" pravi brušeni aluminij ali je prošli vlasnik glupan drža privjesak i ključeve na ključu od auta pa je to sve izlupalo taj aluminij oko brave i botuna za paljenje.
Možda se nađe na ebayu opet ovakav
oglas... pa kupiš gotovo.
Inače ova folija brušeni čelik je pre plavkasta... ne vidi se na slikama dobro nijansa. Izbjegavaj nju. Novije alfe nakon 2008, ako se ne varam, tvornički imaju "smoked" ili crni brušeni aluminij a moglo se mislim uzeti i s karbonom.
Tu imaš opisano kako sve skinut pa čak i ove dvije sitne lajsnice na vratima. Njih moraš odlomit kad skineš oplatu s vrata jer su pričvršćene plastičnom zakovicom. Kasnije ih opet zalijepiš... ja sam s onim pištoljom i vrućom plastikom napravija novu "zakovicu".
Ako se odlučiš to radit s folijom prvo nađi foliju koja ti odgovara i pogledaj je u živo, ne moraš ovu 3M... tko zna čega još ima. Ja sam iša na provjerenu marku.
Možda ti je ova "hidrografika" rješenje, momak je jučer stavija post:
LINKKitaju ti ta rebarca/žljebove, pobruse i stave nijansu kakvu želiš.