0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jel ti auto neki dan bio parkan blizu Zatvora u Splitu? Baš mi u oko upao, jako lijepi autek.
Konačno sređena šteta od tuče, konačno ravnog lima Ostavija sam je par dana kod Glavana u Sinju. Čovik je umjetnik, od onako ubijenog auta izvuć sve i jednu rupicu bez da igdi pukne lak. Nemam riječi... doslovno koda se NIŠTA nije bilo dogodilo Ranije taj isti dan kad sam je odvea u Sinj smo montirali nove gume i felge. Zainatija sam se jer sam na silu želija Vredestein ultrac vorti pa je tribalo malo čekat dok dođu. Pali me onaj "giugiaro design" natpis na njima Ovaj TPMS funkcionira savršeno koliko sam se uspija zajebavat s njim sinoć. Gume su napumpali na 2.8 u vulkanizera i na displayu uredno pokazuje sve 4 gume na 2.8. Skoči nekad na 2.9 nakon vožnje ali koliko vidim precizan je. Moram samo malo izdušit zadnje i zarotirat ih na displayu na ispravne pozicije.Sinoć sam je iša oprat iako je padala kiša cili dan, nije mi vrag da mira tija sam vidit kako izgleda čista
meni radio ima TPMS opciju al je bila nadoplata 70€ sad kad vidim ovo sjetim se da nisam već neko vrijeme ništa kopao po autu
Baš sam gleda da onaj Xtrons ima u ponudi TPMS modul i ventile...Ja sam je godinu dana zapustija pa sad žestoko nadoknađujem Idući projekt full powerflex, stiga danas paket.(Image removed from quote.)
Ma ostane i za solidne gaće