Yep,
nakon 6 mjeseci potrage za autom, komentara kako takav auto ne postoji i da izmisljam (de zamisli, crna alfa sa crnom unutrasnjoscu) slucajno naletio na moj novi(stari) auto.
Daklem, Alfa 159, Crna, s crnom unutrasnjoscu, s popularnim 1.9 16v dizel motorom. Kraj 2007 godine, sa 160 000 km, u Business paketu opreme (iako je i to mix svega zivog i nezivog i normalno da nekih stvari fali koje fiat punto vjerojatno ima
:). Cijena unutar budzeta (anton
:), regan godinu dana, sa full povijescu u Autocommercu, mehanika perfektna 1/1, limarija tak tak (osobno misljenja,nema hrde). Auto kupljen od prvog flasnika/firme, nije bio na njusci, privatnim putevima se doslo do auta, uglavnom, sudbina je jeben igrac
Dosad napravljena dva velika servisa, na 120 000 mjenjano kvacilo i zamajac
, redovni servisi svakih 10 000. Ma super odrzavan.
Vratimo se na opremu. Tempomat, kontrole na volanu, cd mp3, Bose, senzori naprijed i nazad, automatsko zatamnjenje retrovizora, senzor svjetla, senzor kise, bixenon, preklapanja retrovizora i naravno nema hill holdera a parelno s njime ni VDC
(jebeni talijani). Ugl, to je to sto sam trazio.
Na njemu trenutno Pirelli gume, neko retardirano ime, po meni prebucne, ali dot 2013 pa cu prezivit
:
Nakon 2t km u ovih tjedan i pol misljenja sam tak tak. Auto super izgleda, izvana i iznutra. Konzola i centralni greben odlicni, s vrhunskim materijalima. Plastika na rukohvatima je drek neviden, materijal na vratima isto malo nezahvalan za odrzavat. Auto na otvorenoj cesti i autocesti odlican, milina za vozit, tvrd, ostar, agresivan a opet gospodski, mjenjac super ustiman. U gradu je muka za vozit, tvrd, tezak, velik, tad mi ni mjenjac ne odgovara. Trenutno mi je auto bucan (zbog guma) ali i to cemo rjesit u dogledno vrijeme.
Volan obozavam, pravi muski, hidraulika, sirova snaga, s dvije ruke na volanu i gas do poda :
Mjesta na zadnjoj klupi sasvim dovoljno, kao i u gepeku (malo je jedino otvor mal).
Potrosnja smjesna za takav auto s tom motorizacijom, s tim da je ekologija sva gore.
Eto, trebam rjesit te granicnike, jer me svaka glupost smeta i onda cu biti zadovoljan, osim sto treba dupli ispuh, ekologiju povadit, pragove stavit, 18 colne gedorke i gumene tepihe. Ugl, sitnice
P.S. tablice sma sakrio, jer su bile od starog vlasnika, na njeg idu nove table kroz koji dan sa SB regama.