Slijedeće što se događa je kada prelazim preko rupa, pogotovo kratkih i malih je metalni zvuk kopče/šarafa u predjelu liejve vozačke strane, dolazi od korijena vrata ili armature gdje su osigurači. Zvuk je onak kao sitna kratka vibracija kao od opruge neke il tak nešt.
Ugl krenuo sam raskopavat vrata da vidim jel mogu naći gdje je.
STEP1Znači standard par imbusa i križnih vijaka sa obloge vrata. Prije toga skinut plastiku u spoju prozora i obloge. Nakon toga vilicom sa svih strana izbit kopče. One su sa lijeve i desne strane vrata, samo polako i ide dosta lagano, nist problematicno.
STEP2Totalno razočaranje, nema ništa što bi ukazivalo na vibracije. Dotegnuo sam sve šarafe, napravio par probnih krugova po rupama, ali zvuk je tu, i još uvijek ga nemogu točno odredit.
STEP3
Raskopao sam i dio armature oko osigurača i sa bočne strane
Skužio sam da ima komad metalnog nosača koji se naslanja na nosač armature. Tu sam stavio dvostranu debelu traku da se nedodiruju, sa obje strane, i prema nosaču A stupa i prema armaturi.
Izvadio sam kopče koje drže plastiku oko tipki za poziciju i maglenki, pa sam i njih izolirao sa izolirkom.
SUMA SUMARUM:
Nije riješilo problem, da ga je bar umanjilo. Zvuk je ostao isti u istim situacijama, ništa strašno al et ponadao sam da i to eliminiram pa da mogu reci da je bez ikakvih nezeljenih zvukova. Ideje nemam sta bi još moglo biti. Jedino ostaje da je zvuk negdje drugdje ali da se nekako prenese baš na tu stranu auta. Neznam, nisam pametan, na forumima nitko nista o tome nepise, zar je moguce da jedino ja to čujem/imam
: