Da ne bi sve bilo idealno...

Uzasno sam nezadovoljan sa intezitetom svjetla xenona pa sam odlucio nesta napravit po tom pitanju. Stari xenon je dobio zutu boju i bljeskali su povremeno iz meni neznanih razloga.
Prvo sam bio narucio nove xenone, osramove nightbreakere. Montirao, intezitet se pojacao ali je dojam bio da halogena svjetla jace svjetle od mog xenona. Pomirio se ja sa cinjenicom da su pusiona i ok. Sve dok nije pocelo gasenje xenona u voznji uz standardno bljeskanje. S obzirom da moj elektricar od povjerenja nema vremena, odlucim otici u Autocommerce

na Jankomir.
Dan kasnije i 400 kunja manje dobijem dijagnozu osla oba balasta

. Frajer kaze sve pregledali, instalacije ok, žarulje ok, skidali branik da vide balaste i testiraju ih.Balasti u banani. Ceh 1000 eura novi

. Je kak da ne, neg se gase, mamu im jebem, do preksutra.
S obzirom da mi nije nitko znao reci da li su balasti iznutra zaliveni odlucim vidjeti u kakvom su stanju, jer navodno balasti na 159 jako rijetko odlaze, a jos rijede oba.
Skinem branik:

Rastavim balaste, ovo je slika master balasta (vozačevog):

Obratite pozornost na crni konektor i na pinove. Jel vidite sta je izmedu pinova?
Jebeni žohar zaušnjak. stoji po dužini valjda 5 pinova i pravi kratki spoj kada se u vožnji miče. žohar je crko i tvrdo je spaljen.
Međutim, draga gospodo iz Autocommerca, s obzirom da ste vi to 'pregledali' i 'testirali' kako vam je takav sitan detalj promaknuo? Ne, nisu uopce skidali balaste jer su sarafi hrđavi bili i takvi stoje od ljeta 2007 kad je auto napravljen.
Da bi stvar bila bolja, kreten koji tamo radi je ostavio poklopac od xenona (onaj okrugli) u motornom prostoru i ja sam se u Slavoniju vozio sa tim poklopcem među remenjem.

. Pa da baš sve moraš provjerit nakon tih fušera iz ovlaštenog.
Krvavicu vam žarenu. nesposobnu.