0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Sta si sve mora uradit za to..? Gewinde me zanimaju...
Platiti.. Moraš imati tuv certifikat za ugrađene gewinde,negdje traže i račun ugradnje,mene nisu..815 kn + 90kn vaganje auta.Za felge nisam trebao ništa,s obzirom da su original alfa romeo..poslikao je oznake na njima.
Za felge nisam trebao ništa,s obzirom da su original alfa romeo..poslikao je oznake na njima.
...ajd kad uloviš cajt od instagrama i lajkanja lakih žena , napiši kompletan postupak atesta većih guma...
Ko kaže da su lake? Ja nisam za felge i gume trebao nikakve papire..S obzirom da su original alfa romeo,neznam kaj ak nisu,onda valjda treba neki tuv i za njih..
...ne ne, nisi me shvatio...fućka mi se za papire...zanima me, a vjerujem i ostale sami fizički proces atesta...iako ugrubo znam, ali eto možda se nešto promjenilo...znači ono, navoženje auta na rampu, pa pod opterećenjem mjeri razmake i to...
To znam i ja samo ugrubo.Nisam gledao dok je to radio jer sam dovezao auto prije posla i ostavio ga tamo..Mogu sad nazad na instagram?
PK!
Gume su pretpostavljam 225/40?Sent from my SM-N910C using Tapatalk
U ponedjeljak auto ide na limariju i lakiranje...Ima par sitnica na limariji za popraviti, zaštiti pod i pragove kad se plastični skinu..Ostaje ista boja..
Komplet farbaš?
I onda ja kupim Koje gewinde imas gore?
"pa šta će je onda držat na okupu kad se lak ošmirgla" Bit ce to bomba, zaslužila je lakiranje svakako
Ionako se raspadala cijela, vrijeme joj je