Znači kod Witboya se ide u šoping he he, si bio kod njega doma ili si otišao negdje drugdje gdje drži te Alfe... Jer kada sam ja bio, bilo je par Alfi ali sve registrirane (njegova, od cure, mame, tate, psa...) i dvije/tri pod ceradom i to je to
Hahaha da da kod Witboya, taj oglas mi je u biti -164- našao, ja iskreno nisam ni znao za taj slovenski oglasnik ni za Witboya :hehe:
Bio sam kod njega doma, bila je tamo parkirana između ostalog 147 PFL, sicevi u njoj, ja ih pogledao kažem ok, tip ih skinuo ubacili kod mene na zadnji sic i to je to.
Btw našao sam spojler koji je prodavao. Što ti misliš? Meni definitivno to nije to, ne sviđa mi se ovaj razmak između njega i karoserije.

osjetiš kakve promjene sa ovim ispuhom?koji je to promjer grane?btw,kod tog dečka u Puli sam i ja bio sa bivšim autom,dečko super radi...a mislim da surađuje sa Lastovčićem...
Moj dojam je da dečko radi polako i vrlo temeljito, što mi odgovara jer kad se radi za mene ne želim da žuri pa da zafušari :

Fi je 60 do grananja u 2 cijevi a nakon toga svaka je 55.
Dobio sam nešto zvuka, ništa pretjerano ali na nižima malo više fućka turbo, a na višima malo više bruji, no kažem nije velika razlika. Također mi se čini da je, pogotovo na niskim okretajuma malo bolji odaziv na gas, iako to možda zabrijavam, teško je reći

Kad/ako budem skidao kat i dpf na zvuku bih definitvno trebao dobiti još a uz pravi remap naravno i na performansama. Napisao sam "ako" jer mi se sviđa kako sada auto gotovo uopće ne dimi (mislim na crnilo/čađu), evo vozim se cijelo vrijeme, asupusi se sjaje kako kad su izašli iz radnje :

Frend kaže jbt, operem auto napravim 2 đira iza već crno. Odnosno bojim se da bi i moj prodimio ako poskidam sve to, ali to samo pretpostavljam, nisam stručan

: