0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Hvala puno ljudi!@Hussar - je cijena je bila stvarno odlična, pogotovo zato što je čovjek bio gora picajzla od mene (u pozitivnom smislu) po pitanju održavanja.Danas je dobila nove Valeo Silencio Xtra brisače i skinuo sam ovu grdu HR naljepnicu, sad još inox nastavak za auspuh i inox okviri za tablice i za prvu ruku je to to.I da, u srijedu ujutro je vodim u iWash u Tower Centar u Rijeci na dekarbonizaciju motora, imaju onaj Genijator sistem http://genijator.hr/#dekarbonizacija za skidanje naslaga čađe - sad je već sigurno da ima učinka tako da je vodim da malo prodiše a na proljeće onda skidam usisnu i mičem swirlove.
kolika je cijena toga tretmana,i da li je za svaki auto isto?
Za svaki auto isto, 125Kn za 15 min. tretmana - preporuka je pol sata za optimalne rezultate tako da ću uzeti tu varijantu, dakle 250,00 kn za 30 min.Naštetit ne može, u najgorem slučaju će bit mrvicu bolje, u najboljem slučaju će auto lakše disati.
Odlične slike, a jos ljepsa uživo
Nakon kratkog druženja jučer u Zadru, ja i crvena ljepotica smo nastavili put Novalje pa smo iskoristili zalazak za snimiti par fotkica. :-) (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
suti, to je živo, nemoj da te cuje....
Jess, Greco. Tvoj je onaj monstrum? :-)
Vidio sam da voziš alfu tek kad sam izašao van s autom. Alfica ti je ko bombon
Sve vise crvenih 159 u Ri