EDIT:S obzirom da sam odlučio uvrstiti i moje dosadašnje 2 Alfe, evo brzih linkova na fotkice i detalje o njima:
Alfa 147 1.6 Twin Spark & Alfa 159 Berlina 1.9 16v: http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=75771.240Alfa 159 Sportwagon Alfa Rosso 1.9 16v 150KS Businessiiiiii evo je!
Nakon višemjesečne potrage za "onom pravom", napokon je kući došla 159SW 1.9 JTDm 16v Business u Alfa Rosso boji.
O Business opremi se više-manje sve zna pa neću previše o njoj (xenon, Bose, park senzori naprijed-iza...) a dok uhvatim vremena za jedan pravi foto session, evo prve fotkice snimljene večeras u garaži.
Auto je 2007. godina, vanjska boja je Alfa Rosso dok je unutra crni Alfatex. Ljepotica ima 175.000 Km (još nikada do sada nisam kupio auto s toliko km) i kupljena je od prvog vlasnika koji ju je mazio i pazio do iznemoglosti.
Do sada su odrađena dva velika servisa, promjenjeni amortizeri, svi diskovi i pločice a s obzirom da je nisam htio kupiti bez da Seb baci oko i da zeleno svjetlo, već kad je bila na dizalici je skinuta i ekologija (DPF i EGR) tako da sam sada bez brige. Injektori su u A+ stanju, turbina ne fijuče, sve famozno.
Uz auto još dobih i 4 ganc nove Dunlop Wintersport 4D gume i 4 skoro nove Toyo Proxes T1 Sport ljetne.
Od planiranih nadogradnji je USB ulaz u pretincu za rukavice, kromirani završetak na auspuh i možda (nisam još siguran) lagano zatamnjenje stražnjih stakala.
Desni retrovizor se, naravno, ne preklapa do kraja ali ništa manje nisam niti očekivao. :hehe: :hehe: To mi je valjda za dobrodošlicu.
:
Sreća - neopisiva! Još sam pod dojmom da sam opet Alfista (makar traktor sekcija
) i jedva čekam prva duža putovanja s mojom ljepoticom.