Uhh, skoro 6 punih godina od zadnjeg posta. Alfeta je inace jos na zivotu, u komadu no trenutno vec neko vrijeme neregana zbog limarije pa se nadam da cu ju uspjet spasit u neko dogledno vrijeme. Molim ekipu da me ne davi sa pricama o starosti auta te povezivanjem isplativosti spomenutog zahvata jer ne planiram nikakvu lovu kasnije izvlacit posto prodaja nije opcija.
No jedna velika stvar, tj najveca, se dogodila u meduvremenu (tko me nije pratio na fejsu pa slucajno ne zna), radi se o tome da mi se ispunio jako veliki san i to u potpunosti kako sam planirao. prije cca 2 godine smo posjetili svima jako dobro poznati Green Hell AKA Nurburgring te odvozili 2 kruga. Voznja je bila vrlo interesantna jer je zbog loseg ovjesa i neujednacenosti kocnica te vrlo poznate vesele guzice na tom autu, auto vise mene vozio nego ja njega. No sve u svemu, krugovi i ukupan put tamo i nazad (nazad do smjestaja posto sam u tom periodu bio poslom "gore") su prosli u potpunosti u redu. Jedan od dojmova na kraju je bio da sve prije voznje na N-ringu sto sam radio na lokalnoj cesti (mislim opcenito lokalna cesta, nisam radio sranja oko staze, bez brige hahaha tolika seljacina nisam), ne moze se medusobno usporedit, asfalt se razlikuje osjetno i ne mozes neke stvari napravit na cesti koje mozes na stazi. Od tada sam spustio granicu svojih mogucnosti i smirio dozivljaj dok sam na javnim prometnicama, a kazem "granicu svojih mogucnosti" jer sam upoznao granicu mogucnosti auta pa otprilike znam kad je autu dosta. Naravno sad ispada kao da se nazivam nekim sofercinom.. naravno da ne, nego govorim ovo kao amater i netko tko ne ide glavom kroz zid i pod svaku cijenu nesto isprobat i dokazat bez obzira na to kakvi su uvjeti na cesti, kao mnogi koji nisu dijelili isti nacin razmisljanja poput mene pa su vec promijenili pokoju karoseriju.
I da. Kako mom baksuzluku nema kraja dan danas, prilikom premjestanja datoteka i SD kartice iz moba s kojim sam fotkao i snimao po N-ringu, u novi mob, snimka voznje iz kokpita mi se izgubila u nepovrat i ne mogu to prezalit nikako. Svasta sam vec pokusao (da ne kazem SVE)