0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
A da je ja hvalim kako je lijepa .... :hehe:Sretno!
to neka arapska slova? :hehe:
Grcka
(Image removed from quote.)
A kakva ti to oguljena banana visi sa retrovizora? :
Koja je mjesec / godina proizvodnje? Stvarno izgleda kao c/p moje
2mj /2006 god
Moze imat i uredjaj za teleportaciju... I opet je Fiat
Volan s tipkama bude se jednog dana nabavil. A kaj se klime tice, puse i toplo i hladno,po potrebi.vise od tog ne mora. Mogel sam za iste novce dobiti full opremu i preko 200tkm sumljivog podrijetla..ili auto sa servisnom i 100tkm . Tak da nisam dvojil..jer sam kupio auto da se vozim, a ne da ga gledam Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
odlično , to one 3M imitacije aluminija :
Nemam brembo. Budem probao. Dobio sam ih za super novce, pa ako ne budu OK,pravac Njuškalo
mali update,zadnja vrata i dio blatobrana su mi kamenčići oštetili preko zime, pa je taj dio lakiran i zaštićen folijom prije:(Image removed from quote.)poslje: (Image removed from quote.)isto tako na putu su mi iz Njemačke Alu felge za zimu. 17 ˇ od munje (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Odlična alfica.... Gdje si lakirao dio vrata i blatobran i pošto je bila ta igra? Se vidi razlika boje ili prijelaz?
stigle felge iz DE,stavio malo ljepši znak na njih :P (Image removed from quote.)sljedeći tjedan bude proba kako stoje na autu
Ova prva slika... koja boja ej
winter edition (Image removed from quote.)
Dobro joj stoji prednja antena :
Odlično joj stoji novi znak ! Razmišljao sam da ga i ja stavim. To si uzeo one samoljepljive sa ebaya ?
bude i od nje nastala alfistica.. (Image removed from quote.)
(Image removed from quote.)dobila je 4 nove gumije, prezadovoljan sa držanjem na cesti,minimalnim šumom.. baš su
namjerno sam uzeo 45, ljepše mi izgleda
Imam adapter za komande za volan, ali to je jedino kaj nisam znao spojiti :SPoslano sa mog A0001 koristeći Tapatalk