0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Konacno sam se odlucio za 159 2.0 jtdm sa TI paket 2011.Nikad prije nisam imao dizela,i nisu mi se svidjali,ali moram priznati da nisam bio u pravu.Pravo sam iznenadjen kako ide i kako je jaka,plus sto je cipana od asfalta pravi makadam :hehe:.
Benzinci su vrh,a dizeli obicni traktori.
Hehehe... Samo jedan od mnogih postova koje si pisao protiv dizelaša:Ali nema veze, učiš dok si živ. Sretno sa novom pilom!
Nuka je u Švedskoj, ima tama lijepih alfi a ne samo šveđanki.
Fin primjerak...daj još malo slika.Ako se ne varam, ovo je prva 2.0 JTDM na forumu. Je li kupljena tu ili je uvoz izvana? Mislim da su kod nas prodavali jako malo tih 2.0...uglavnom ono što je bilo, bilo je 1.9Je 136 ili 170 KS?
super stvarno, naljepša sjedala u alfi opčenito
slažem se, iako su meni ljepša u onoj smeđoj varijanti..a i čudi me da ima ova sjedala ako je 2011. godina jer te zadnje 159 imaju drugačija sjedala..kao Alesshttp://alfisti.hr/forum/index.php?topic=71721.0
Imaju u onoj opremi izmedu Ti i sport ili kako vec a prava tTi oprema ima ova sjedala koliko sam primjetio
moguće...a vidim da nuka ima sjedala na struju sa memorijama što kod nas nisam vidio niti na jednoj TI
Ovo je jedan veliki plus sto se tice ovi elektronski sjedala sa memorijom,i plus ima dugme za spigla da se zatvore kad se parkira auto.A pozadi ima veliki subwoofer koji se vidi i pise na njeme Bose,dok u moje stare 159 je bio skriven ispod panela.
tako je to na TI puno lijepih stvari
Nebi vise nikad uzeo auto bez full opreme.Zboravio sam navesti da ova 2.0 ima stakleni siber to mi se svidja jako.
prodano, ne moraš ga dalje hvaliti