0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Razbili ste mi temu okvirima Mislia sam da mi vise ni jedno auto nakon 156 bit dobro, a ova me skroz razuvjerila. Gust mi je dok joj prilazim, gust mi je otkljucat, gust mi je upalit, gust mi je krenit, cili gustam
Vjerujem da na ovom forumu ima nas vise koji padamo u slicno emotivno stanje prilikom priblizavanja nasim ljubimicama
Jučer sam ti prošao kraj auta oko 13h na Matejuški.... Bili smo u fifeČisto ludilo...nema druge riječi Dva miseca sam je, cim se probudim uz kavu, otvoria da se nije prodala p.s. a vidim ti i staru 156 ponekad.... vidim I ja tebe ponekad al nikad u istom smjeru (staru vidio samo jednom)
Bili smo u fife, a vidim I ja tebe ponekad al nikad u istom smjeru
Kad bude neki sljedeći susret, pa naleti da malo pogledamo nova kolica
svjedok sam da u njega mogu biti samo unikati kad sam ovu novu vidio...šta reći...svemirski brod....pitam se šta može u svijetu automobila izgledat ljepše i moćnije :možda jedino prošla 156 :hehe:evo dvi noćne veliki pozdrav i sretno sa novom
Ima li ko kakav prijedlog za ovo!?
ima li šta nova? veliki servis,sve tekućine po motoru-getribi,stanje diskova i pločica itd pitam jer znam da će to auto bit još bolje od kad je u tebe
Pita san u VIPS-a u Solinu (tamo je moja na pituravanju) .... cijena je 1.000 kn/kom I meni je isfrižan zimski set ... sad mi više ne smeta :hehe: :
...ma nemoguće...komplet uređivanje sve 4 felge neovisno o veličini je max. 1500kn...
Jel mozda ovo http://www.blic-inox.com/index.php taman se speremam poslat upit.
navigacijo na srednjoj konzoli si pustio?meni nije tisto dobro ispalo
po meni ne diraj ništa samo je možeš unakaziti eventualno orginalu q4 oznaku
Netko je stavio neki dan, a sad je ne mogu naći, istu Alfu kao tvoja, sa naljepnicama na pragovima, meni izgleda predobro.