Udobnost, reguliranje visine..
Planiram nesto za 166 slozit, a zrak je jedna of the opcija.
Nisam bas previse km napravio al sam imao eibach pro kit s opruge koje sam i objavio iznad u startu al se ne mogu mjerit s ovim, jele su mi gume blatobrane na minimalnim zavojima i opterecenjima, onda je bilo ili gewinde ili zrak, gewinde je bilo tesko naci i dugo cekati za Q4, bar kolko sam se ja raspitao pa sam presao na zrak jer ga kolega blizu radi, udobnost? Jbg, klackanje al nemjerljivo u usporedbi na oprugama, 10 puta bolje, visina? Ajmo ovako, na original amortizerima modificiranim za prihvat jastuka moja alfa pada na cm od poda, znaci na nula bara mi most grebe sve vislje od farbe na cesti
nemam onaj sustav da imas vec predodrednjenu visinu, znaci 1 za pod, 2 za voznju i recimo 3 za najvislju tocku, ja njemu sam reguliram visinu, ak sam sam onda malo nize, ak je ekipa onda se digne i tak, naravno postoje nadogradnje na sustav, uglavnom, dva su sustava, prednji i zadnji jastuci odvojeno, osnovni paket, ima tu jos puno nadogradnje
P.S. imam link i di se zracni ovjes koristi za utrke tak da nije samo za sminku i pokazivanje, atestirat se logicno ne moze, kao ni gewinde kolko sam cuo, sretno u odabiru
Sent from my TECNO-W5 using Tapatalk