0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Što nije 2.4 motor teži od 2.0 pa će automatski sjesti jače na armortizer i tako armortizaciju umanjiti i time postati tvrđi?
sve na šraf al sw ima jace amoritzere same iza.
amortizeri od selespeda 147 na 1.6 dalo idu isto tako opruge eibach dal ce auto sjest dobro
Prije svega zanima me dali pašu amortizeri i federi sa 147 2.0 na 156 2.4, dobio sam nekoliko odgovora ali nitko sa sigurnošču ne može potvrditi.molio bi one koji su to radili ili znaju za nekog da je to napravio nek javiova tema (ako već nema) može poslužiti i za druge kombinacije
sjest ce taman. iste su opruge 2.0 i 1.6 koliko mi poznato
Ovo je već nekoliko puta spominjano, fizički naravno da pašu ali kad staviš sa 147 2,0 ts-a amortizere na 156 2,4 jtd sw nećeš imat vožnju nego efekt sanjkanja, jednostavno je amortizer i opruga poddimenzioniran i nemože radit kako spada, završit će neslavno taj projekt i u konačnici žali bože truda i novaca , samo muka i tramak.Ja se nebi upušta u tako nešto jer neće radit dobro.
Paše sigurno ali ce ti auto leci barem 1 cm a mozda I vise na prednjem ovjesu, osim toga nikakve znacajne promjene nece biti.....bit ce malo "meksi" naprijed ali nista zabrinjavajuce.
upoznat sam stim i stavio sam prednje za 2,4, jer baš zbog navedenog nisam htio kemijatznači mogu sve kombinacije od 1.6, 1.8, 2.0 do 1.9 sa/na i 2.5,3.2 do 2.4
Neće sist isto sigurno bar pola centa će ić gori, uzmi u obzir da je ss bar 40 kila teži u prednjem kraju
Bilo bi taman. Je 2.0 nesto tezi, al nije velika razlika ko kad bi nabio opruge od 2.4