Šta pametno reći, od prošlog tjedna vozim auto koji sam godinama sanjao. Auto koji me oduševljavao svaki put kad sam ga vidio na cesti, na forumu ili negdje u bespućima Interneta...
Ljetos kad je 147-ica otišla, nažalost(ili nasreću) nije bilo 159-tke koja mi je bila ono nešta. Tada sam morao kupiti neki auto i to je bila Mazda 6 GTA - nije loš auto ali nije to to....prolazilo je vrijeme...i desetak puta dnevno se gledalo auto po njuškalu, vani...odluka je pala, Mazda u oglasnik - i opet pokušaj da se uzme 159-tka...
Mazda ubrzo prodana i onda laganini u potragu...ovaj put bez žurbe...obišao 4-5 njih...ništa...
...cijelo vrijeme se ovaj gledao krajičkom oka na njuškalu...kao da sam njega čuvao za kraj...i onda napokon nazvao čovjeka...
Taj dan, kad sam ju prvi put vidio, kad sam ju provozao to je bilo to - svi auti svijeta više nisu bili zanimljivi - morao sam kupiti ovaj!

Nakon 5 dana i skoro 1000km, mogu samo reći da je ovaj auto san snova i da trenutno ne postoji auto koji bih radije vozio...svaki dan, svaki kilometar su gušt da je to nešta strašno...
Lud sam... :

- zasad samo dvije slike...