0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sreo sam te kod karlovca na staroj cesti dok si je vozio doma fina kola gasi ekologiju egr dpf i swirl remap hoćeš ili nećeš ali ekologije se rješi i obavezno daj usisnu granu očistiti nakon što EGR rješiš jer na 180tkm je sigurno krasno zaštopana
Da, dama je otisla iz prikratkog nekidan... navecer vidio oglas a odma ujutro u avion danas napravio servis na njoj (makar je navodno vec bio napravljen) ali eto sigurno je sigurno.Sta se tice ekologije pustit cu ju par mjeseci sa ovim pa cemo vidjeti kako se ponaša, pa tamo negdje na ljeto vjerovatno gasim sve na dijagnostici danas pokazuje uredne regeneracije i nema nikakve zacepljenosti (bar tako piše u ECU) e jbg, vidit cemo za kavu ako budem opet put gore ubrzo
Ima ih sve vise super je boja mi se svida samo daj boljih i vecih fotki
Evo da predstavim svoju prinovu u obitelji odradio tek 800km sa njom i imam samo rijeci hvale!Ako neko ima iskustva sa blokiranjem DPF-a i EGR-a te neke druge preporuke samo pucajte (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
slike ti budu bolje od mojih garant jer sam ja neslužbeno najnespretnija osoba za fotoaparatom :hehe:
Lijepa Alfica Super jos stoji ova boja Ja sam izvadio Dpf i blokirao Egr...uz to digao 15 konja i 40 Nm....jako lijepo se osjeti razlika i auto puno bolje ide Toplo preporucam
tnx mislim se, jer moja je qtronic a koliko sam vidio mjenjac nemoze podnijeti puno vise snage i momenta... nije da mi fali ali bi se volio rijesiti EGR-a i DPF-a pa makar i izgubio snage
pa moze se skinut dpf i ostavi se ista snaga i moment al posle toga osjetit ce ponekad malo smrada iza auta....npr kad upalis auto pa odes nesto stavljat u bunker...smrdi malo al meni ne smeta eto to su moja opazanja
Predobro izgleda, iako mi je u crnoj boji naj. Može neka slika i unutrasnjosti.