Ajoj, znam koji je to auto... Ja sam odustao od njega jer je bio light show sa xenonima i skužio sam da branik nema špricaljke za farove tak da mi je bio previše sumnjiv.
Inače je auto lijep i sigurno bi ga uzeo da nisam naletio na te stvarčice...
Što se tiče guma i 235/40 je OK, ali 235/45 je bolje.
Ajd šibni na pm cijenu ak ti nije problem, baš me zanima za koliko ga je na kraju dao.
S čim si to farbao na vratima, dobro izgleda?
Cijena nije tajna na kraju bez poreza izašao me je 11200 €, vidio sam i ja da fale te neke stvari, i vidi se da je bio lupljen sa prednje desne strane, vjerovatno je mijenjan branik, ali u tom trenutku nije na tržištu bila niti jedna u tako dobom stanju za te pare, a obišao sam ih mnoge. Za sada osim standardnih Alfa "Kako sam sretan" kvarova, nema ništa drugo. Za sada sam uložio u popravke oko 4000 kn, u što ulazi i redovan servis na 10000km, što se tiče ostalih stvari, za sada se ne mogu žaliti.
Imao sam japanca, ono dosadan auto, totalno... Dođeš ujutro na hladnom ili toplom, na vlažnom ili suhom, on uvijek upali. Totalno dosadno. Ovo je pravi auto uvijek se neš čuje, nikad dosadno, kako da ga ne voliš.
Ono što sam farbao, mislim svima se sviđa koji u živo vide, a i meni, ali opet je naravno stvar ukusa. Ovo za gume nisam znao, hvala na savjetu @Karči . Kupio sam več zimske nove da sam se barem malo raspitao uzeo bih bio te dimenzije.
Gledam da neke 19-ke ubost, ali neznam dali će mi ovjes otići jer istra je zemlja dobrih vina, sunca i rupa na cesti