0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Kupio si pravu robu bajo moj Sent from my iPhone using Tapatalk
...da ima par riseva, ali nisu duboki...jbg, u zaru borbe......mislis da ce pustat tu?...Tapatalk
I na glavi je troslojni metalni dihtung a i na spoju turbo/grana je jednoslojni metalni dihtung.Ak mislis da nece samo deri
...i to sam pripremio za varenje...(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Tapatalk
...mislim da na spoju turbo/grana nema nikakvog dihtunga u originalu...bas cu provjeriti u eperu...Tapatalk
Super, radi se punom parom, Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
...a eto u zadnja dva dana godisnjeg, ja se ulovio turba......ovo povarim i spremno za ugradnju...Tapatalk
...sad me jos jedino strah polozaja turba u odnosu na sadasnji...komplet inox auspuh je radjen prema ovom turbu, pa se bojim da downpipe nece biti u polozaju da se nesmetano prikopca na ostatak auspuha...Tapatalk
Ma daj,ne drami. . .nema tog kaj mala radionica užasa nemre povarit! Imaš se s čim vozit. . .
...tko vari inox?...
Kad ste kod varenja, tko moze dobro zavarit gus tj. Ispusnu granu (turbo za granu konkretnije) te dal kod nas netko moze izlit novu granu po staroj modificiranoj.?
Cukman mi to inače radi skupa sa glavama i granama Al kad sam mu reko kaj treba nije bas odusevljen bil pa gledam za nekog dedu u šupi ak mi propadne sve ostalo.