0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
(Image removed from quote.)Ovo ke razlog za foliju Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sutra ce biti pocascena novim stiklama Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
na 19 TI ćeš biti sporiji
Postoje 2 vrste TI 19''... one pre 2008. su 14kg, dok su one od 2008., 12kg
Sta ima 14 i 12kg?Od 6 setova koje sam imao 17kg su bile najlakseAjde nek su sve te bile 2007 opet lakse od 15 ne mogu bitiSve su bile orginal nisu slagane varene i sl bilePoslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
Kolega je stavio se pre 20ak dana. Sve vreme sam mu pričao da uzme neke druge, pošto su TI stvarno preteške. On je merio, njegove su ~12kg. Kasnije je negde iskopao tu informaciju o promeni u težini
Izgleda skoro kako treba Zajebavam super je folija su prva liga sjele puno bolje od sive koja je bilaPoslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
Hehe hvala hvala, sad se dvoumim dal da zgewindam ili ne, ovako mi je jos podnosljivo po tvrdoci ali imalo tvrdje ce biti problem radi malca pa se kontam jos . Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
Komedija od države u nekim stvarima.
Auto super izgleda i super se cuje
Bas mi je drago da smo se upoznali uzivo 😎A evo moj vikend (Image removed from quote.)Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk