Ne zaboraviti do 3.5. i onda moraju tablice u regal
)
naravno ostaju za uspomenu hehe
napokn smo stigli kuci, juce samo sam ja spavo od 2 popodne do sada!
krenuo sam u utorak oko pola 4 iz bad benthajma i oko pola 11 sam bio kuci sa zadzavanjem na carinskim terminalaima!
ovim putem bih pohbalio carinike u hrvatskoj, na ulazu su troica zagledala i pitala kako gdje sta i kako je dobra, dok u Sl. Brodu sam s jednim mladjim carinikom popricao par minuta o istoj temi :grinning-smiley-043: , o slovencima stvarno nebih

i da pitam jeli netko od vas bio u zagrebu na autocesti oko pola 5 ili 4 crna alfa 159 malo smo se zezali

osjecaj u skoro 2000 kilometara u komadu: snage dovoljno za sve, kocnice super kao ankeri, u austiji na a10 krivudavoj kroz valjda alpe drzi cestu kao vlak iako je bio 1 stupnj na ljetnim gumama
udobnost puno tvrdja nego bivsa 166 ali to je i ocekivano, potrosnja mi je bila 7,6 tu je bilo oko 200 kilometara holandskih gradova i sela njemacke autoceste, austrija, slovenija i prelet hrvatske u cik zore.
kupljena je pored ove s tim da lik ima jedno 3 m6, 4 7mice land rovera i slicnih bog zna samo od bmw sve serije bar po 1 M, mercedesa amg brabus, jaguara par itd. imam osjecaj da sam ja najjeftinije auto kupio

evo i par ostecenja

i felge imaju par ogrebotina ali nije ni cudo od nekih silnih lezecih policajaca cudnih i svakakvih i to jos treba odraditi.
danas idemo na carinu i tako to
pozdrav