Rekao sam kupit cu si auto al nebum vise nabacival felgice itd al ocito sam se prevario.
Opet sam krenuo po starom i tak zelim od 159 da je u cim boljem stanju.
Kak sam je kupio puno toga se napravilo al nisam objavljivao. Kao i svaki pravi alfista uvijek se nesto cackalo.
Mislim prvo se sve popravi sto ne valja a onda se prelazi na upgrade.
Ja kakav sam radim sve od jednom posto to volim a nemam bas puno slobodnog vremena.
Cim sam je kupio prvo sam odradio set zupcastog i nova kuka a onda je krenulo i ostalo
Nisam bas puno objavljivao ali auto sam doslovno cijeli raskapao pa vracao da znam sta me ceka xd
Nakon zupcastog krenuo sam sa kocnicama. Novo ulje i nove pakne, disk ploce su dobre.
Palo je ciscenje i lakiranje celjusti.
Blokirao se egr i iskljucio soft nacinom.
Skinuo se auspuh sa jednom cijevi i stavio dupli ispuh od brijem 2.4j jtd
Nakon toga sam klimu sredio jer su lose napravili onaj dio cijevi sto je preblizu turbini pa pucaju prijelazi sa gumenog na aluminij.
Palo je i poliranje auta farova itd.
Hvala Sebu na odlicnim felgama, vozit cu ih do zime, onda idu na uredenje, pjeskarenje i plastik boju
Posto sam sad bez kuna jer sam krenuo sa getribom morat cu se povuci na neko vrijeme.
Nabavio sam drugu m32 getribu, takoder nove i polovne dijelove koji su potrebni (lezajevi itd ima slika) i naravno dobrog majstora.
Hvala svim deckima naci ce se tu dosta njih heh
Jeste da kosta al to sam morao, nema tu krpanja kad je bal onda je maskenbal
Cim se odradi reparacija m32 getribe pripremio sam novi zamajac,korpu, lamelu, potisni.
I tak sad ce se to odradit a ja polagano radim ono kaj znam.
Trazim vilice selene lupam, izbijam, moram je dovesti u red, nesto mi zadnji lijevi kraj nije bas (udarena u rizol a lose su to pokrpali) pa ja to radim kak spada jer necu da lupka i zanosi.
Nadam se da se uskoro blizi kraj i da ce biti u top stanju.
Ostaje mi jedna dizna koja dosta odstupa, slini brtva poklopca ventila, a mislio uz to postelati ventile kad se raskapa.
Nakon toga bum presel na trazenje ovih turbina moze i neka sa iveca nije bed xd
Mozda cu morati postelati mapu al necu nista extra nabrijavati dovoljno ce biti 110kw
Mislim da cu je i spustit malo posto na ovim 19 cola je dosta visoka.
I naravno navigacija ce se naci al moze i jeftinija varijanata.
Uz bibliju od teksta evo i nesto slika