da ne odgovaram svima pojedinaèno , ali Zagreb je zbilja zeznut ¹to se tiæe vo¾nje, manja mjesta jo¹ OK,
pa nabacali su tih le¾eæih posvuda i jo¹ stavljaju, da su barem oni mekani veæ ba¹ grubi jo¹ krivih dimenzija, o¹teti ovjes,
felge , nedavno sam èitao kako se ljudi bune da imaju velike ¹tete. ja sam sa slu¾benim auto pukao karter i
iscurilo mi ulje, dok sam shvatio oti¹la ma¹ina. ako se nekome ubuduæe dogodi slièno, mora stati zvati policiju na uviðaj
i onda tu¾ba. ja ih nisam zvao sa lica mjesta veæ kad sam od¹lepao auto i nisu mi priznali.
sad smo puni kamera, ako stane¹ samo na ne dozvoljeno mjesto i bude¹ u autu ili izaðe¹ na min dovoljan je razlog za kaznu, kamera sve bilje¾i. noèas se vozim najveæom ulicom u 2 ujutro, prazna ,vozim do 70
na svakom semaforu kamere ili vrebaju sa radarima.od Seba radnik dobio 15000 kuna kazne za prekoraèenje od 30 km/h

tako da sam i dalje mi¹ljenja da su 18 cola ok za 159 , i da tro¹kovi nisu ba¹ preveliki i da se mo¾e¹ voziti udobno. i sla¾em se sa @ Antonom u reèenom,
jedino nije trebao auto prodati, znam da je te¹ko kad se navikne¹ na 19 cola ti felgu, Danku su i 18 sad male.
malo bi ostalo 159-ki kad bi tako gledao, 17 cola su daleko najèe¹æi prosjek felge.
da su bar 18 stavili pod najèe¹æu felgu, makar ne znam jel itko kupio 159 ku sa 18 cola, 16,17, ili TI 19 svi dobiju.
za parkiranje da ne prièam, vrata mi istuku redovito, ðaba poliranje i lakiranje, trebao bi svaki tjedan.
koliko puta se stanu da moram ulaziti kroz gepek , ja ne ku¾im pa ¹ta ne vide da ne mogu uæi u auto??? , jo¹ tra¾im parking da nikome ne smetam!
bla¾eni oni sa dvori¹tem i 159