da ne odgovaram svima pojedinačno , ali Zagreb je zbilja zeznut što se tiće vožnje, manja mjesta još OK,
pa nabacali su tih ležećih posvuda i još stavljaju, da su barem oni mekani već baš grubi još krivih dimenzija, ošteti ovjes,
felge , nedavno sam čitao kako se ljudi bune da imaju velike štete. ja sam sa službenim auto pukao karter i
iscurilo mi ulje, dok sam shvatio otišla mašina. ako se nekome ubuduće dogodi slično, mora stati zvati policiju na uviđaj
i onda tužba. ja ih nisam zvao sa lica mjesta već kad sam odšlepao auto i nisu mi priznali.
sad smo puni kamera, ako staneš samo na ne dozvoljeno mjesto i budeš u autu ili izađeš na min dovoljan je razlog za kaznu, kamera sve bilježi. nočas se vozim najvećom ulicom u 2 ujutro, prazna ,vozim do 70
na svakom semaforu kamere ili vrebaju sa radarima.od Seba radnik dobio 15000 kuna kazne za prekoračenje od 30 km/h
tako da sam i dalje mišljenja da su 18 cola ok za 159 , i da troškovi nisu baš preveliki i da se možeš voziti udobno. i slažem se sa @ Antonom u rečenom,
jedino nije trebao auto prodati, znam da je teško kad se navikneš na 19 cola ti felgu, Danku su i 18 sad male.
malo bi ostalo 159-ki kad bi tako gledao, 17 cola su daleko najčešći prosjek felge.
da su bar 18 stavili pod najčešću felgu, makar ne znam jel itko kupio 159 ku sa 18 cola, 16,17, ili TI 19 svi dobiju.
za parkiranje da ne pričam, vrata mi istuku redovito, đaba poliranje i lakiranje, trebao bi svaki tjedan.
koliko puta se stanu da moram ulaziti kroz gepek , ja ne kužim pa šta ne vide da ne mogu ući u auto??? , još tražim parking da nikome ne smetam!
blaženi oni sa dvorištem i 159