0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ok, proveriću.. Jesi ti kupio neke aftermarket adaptere ili pravio po meri?? Ovde sam našao ko bi to mogao da mi napravi ali ne znam da li je to bolja ili lošija varijanta... :
I šta mi treba da stavim veće diskove. Ako je netko to već radio pa zna neka napiše.
skup ti je to posa...najmanje 200e ce te doc...a i pitanje je koliko ce ti felge bit prema vanka jer minimalo debljina adaptera je 18-20mm
Sto se tice sigurnosti, jel to 100% pouzdano?
situacija kod mene: adapteri 5x98 / 5x112 22mm + distance 35 mm(Image removed from quote.)već više od 35.000 km, sve OK, još ništa nije otpalo
(Image removed from quote.)kroz 5 velikih rupa šarafiš adapter za glavčinu,i onda felgu na adapter
pa to ti je bar lako nacrtaš krug od 110mm i udariš 1 tačku i onda dodaš još 4 kom na istoj udaljenosti.ili nisi bio na tom času matematike A da samo mi to treba. A ostale dimenzije? Da je to tako jednostavno nebih ni pitao. Da izmjerim ostalo moram skinuti kotač a to mi se stvarno neda. A i ljudi su to radili pa sam mislio da netko već ima to zapisano.
imenjače,nemoraš skidati točak imaš sve dimenzije na netu,izguglaj malo.prosto je ko pasulj ako znaš debljinu distanca i samo udri.
daj nam sad slike ,ima njih možda još kojima nije jasno.svaka čast na radu pozz