kad sam uz ovu svoju 156 v6 imao i onu srebrnu 1.8 i sad nakon godinu dana voznje sa sperom sjednem u ovu bez spere i nakon 5 minuta voznje ju skoro zakucam u zavoju 
neznam ja bas objasnit tu speru al kad uletim u zavoj ma koliko god brzo imam osjecaj da je auto na tracnicama koda igram igrice na playu :hehe:
uz spreu i gewinde auto nenormalno drzi cestu u zavojima,ganjao sam se nedavno sa nekom 159 neznam koji motor jer je bio iza mene cjelo vrijeme,po ravnici me je stizao al u zavoju

ja mislim da malo pretjeruje¹ u vezi tog uljeæanja u zavoj
meni auto ima tvornièki, razlika je velika naspram auta sa otvorenim diffom po naèinu vo¾nje kroz zavoj...puno ranije mogu dodavat gas a bez da auto pobjegne preko nosa ili ¹lajfa, ali kad recimo uletim drugom, prièepim gas do daske auto leti pravo ko strijela. to je u sluèaju kad uletim u zavoj na samoj granici znaèi, gume ¹kripe, auto samo ¹ta ne klizne, onda kad napuca¹ gas a auto ima snage ne poma¾e nikakva ¹pera ni nikakva èuda
u sluèaju sporijeg uljetanja u zavoj namotam volan i pun gas, gume se kidaju, prednji kraj izvlaèi iz krivine...onda tu i tamo treba i promjenit gume, vanjske homokinetièke i tako to :hehe:
razlika definitivno da, ali razlika o kakvoj se prièa, da se èuda ostvaruju sa ¹perom...pogotovo na slabijem autu...yea right :hehe: